Ik kan het!

Praktijk Carpe Diem

voor en najaar- training: "Ik ben oké!"

Tijdens deze 5 daagse training zullen kinderen leren meer zelfvertrouwen te krijgen, te leren ontspannen, samen te werken, omgaan met en uiten van emoties, sociale vaardigheden aanleren, meer inzicht krijgen in pesten, denken en voelen. De kinderen zullen dit onder andere leren door middel van: allerlei samenwerkingsspelletjes, creatieve activiteiten en ontspanningsoefeningen samen te doen. Dit wordt aangeboden in groepsverband. De voorjaar-training start in de meivakantie en de najaar-training start in de herfstvakantie. Om 9 uur beginnen we en eindigt om 14 uur. Lunch en lesmaterialen zijn inbegrepen. Deze training wordt door twee trainers gegeven. De kinderen zullen ook een map met informatie meekrijgen. Hier staat in beschreven wat we die dag gedaan hebben.

Planning

De volgende thema’s zullen behandeld worden: 

Dag 1: 

Kennismaken

  • Ik zeg nee 

Dag 2: 

Samenspelen 

  • Ik kan samenspelen 
  • Samenspelen zonder regels gaat mis 
  • Mag ik meespelen? 

 

 

 

Dag 3:

Gevoelens

  • Sorry zeggen 
  • Complimenten geven en ontvangen 
  • Kritiek 

Dag 4: 

Pesten 

  • Ik word gepest 
  • Ik kan omgaan met pestgedrag

Dag 5:

Afsluiting