De kracht in jezelf!

Praktijk Carpe Diem

Workshop: De kracht in jezelf!

Zelfvertrouwen is vertrouwen in je eigen kwaliteiten. Zelfvertrouwen is gebaseerd op een kracht in jezelf. Wanneer je stopt je te laten leiden door angsten en onzekerheden, stopt met het vasthouden aan zekerheden die niet in jezelf zitten, dan zal je een betere toekomst voor jezelf scheppen. Je gaat groeien, krijgt lol in de dingen die je doet, blij leven, succes behalen op de gebieden waar je je creativiteit wilt uitdrukken en de kunstenaar worden die zichzelf tot een kunstwerk maakt. 

Merk je dat je op dit moment niet lekker in je vel zit, je onzeker voelt en twijfelt aan van alles en nog wat. Geen energie, veel piekeren en tja waar is de tijd die je voor jezelf hebt? Rennen, vliegen elke dag weer. Geen tijd voor ontspanning en leuke dingen. Je wordt geleefd door je werk en je privéleven. Voelt je avonds moe, lusteloos en geen energie. En je denkt bij jezelf is dit het? Wie ben ik eigenlijk en waar is het misgegaan?

Wil je weer energiek en vol plezier door het leven gaan? Weten wat je wilt en doen wat je wilt en waar je blij van wordt? Dan is de workshop sta in je kracht de workshop voor jou. Samen gaan we aan de slag om te kijken wat JIJ wilt, waar JIJ blij van wordt. Hoe je weer kunt stralen en vol zelfvertrouwen door het leven gaat. Je eigen kracht weer voelt en laat zien.